tillbaka

Vi heter Gerd och Sten-Olof Högström och bor i Vännäsby, 2,5 mil väster om Umeå, efter E12.Vi började med pudel 1980. Det var en svart dvärgpudel som år 1984 följdes av en svart storpudel. 1985 kom ytterliggare en svart storpudel. 1987 köpte vi en vit storpudel, Dreamline's Addicted To Love som så småningom blev svensk utställningschampion. Hennes första valpar kom 1989 där vi sparade en vit tik med namnet Thomsten's White Diana. En tik som älskade utställningar och med framgång tävlade i utställningsringar både före och efter sitt championat och sedan som veteran med höjdpunkt i Alfta där hon blev Bis-veteran.

1988 köpte vi vår aprikos tik, Perrito's Daily Mirror. Hennes första kull kom 1990 med bland annat Thomsten's Curacao Orange som vi behöll och fick henne till Svensk utställningschampion. Efter henne har det blivit ett flertal championbarn.

Vi föder upp våra hundar i vår villa i lugn och trygg miljö.

Vår målsättning med uppfödningen är att avla fram friska och harmoniska valpar som kan ge sina ägare glädje i ett långt liv både i ev. utställningsringen och som sällskapshund.

Vi säljer våra valpar enligt SKK:s regler